614

Nekje med potoki slanih solz in pričetkom bliskajoče nevihte se mi je zgodil totalen breakdown. Potem je zmagala trditev, da sem velika punca in da imam dovolj. No, nisem imela dovolj, pač pa je bilo dovolj. Lahko bi jokala do jutra, ampak to ne bi ničesar spremenilo, s tem ne bi ničesar dosegla. Zato sem preprosto zaspala v tolažečem objemu, ki pa mi iskreno, ni kaj prida pomagal. Zbudila sem se tam kjer sem zaspala. Na tleh torej. Zjutraj ni nič manj bolelo. Pravzaprav je bilo tisto kratko slovo še en švicarski nožek v srce. Ne dovolj da te ubije, pač pa dovolj da povzroči resne poškodbe in da resno boli. Men se pa ne da šivat luknjic.

Najbolj smešno je, da se s tem kar se dogaja v resnici ne bo nič drastičnega zgodilo. Nič takega česar ne bi že doživljala. Nič novega, nič strašnega. No, pa ni čist res. Zame je strašno. Jst nočem delat tega koraka nazaj. Ne morem kar brez jamranja in stokanja prekint svojga plesa sreče in sestopit iz zvezdnega prahu. Pri vsem skupaj me najbolj mori prav to, da sem že naivno verjela da mogoče je pa človek le lahko v miru srečen in da včasih pa to res utegne trajat. In zdej? PHA. Life is like a penis. It get’s hard for no reason. :) Zdej se bo treba pa k seb spravt in na novo naučit kako se da bit srečen z malimi stvarmi in trenutki. Heh, sej nekateri pravjo da so mičkene stvari velik bolj priročne. Škoda ker so se meni že od nekdaj zdele samo odveč.

Ne vem kaj je bilo težje… gledat kako bašeš cunje v ruzak, al gledat tvoj speči obraz zjutraj vedoč, da bo še trajal preden bova spet jst pa ti brez ovir. Še nekaj dolgih let. Nekaj izjemno dolgih let. Potem pa bo. Potem pa bova. In potem si bom nabavla eno veliko macolo in bom z njo tolkla vse in vsakogar ki se bo vmešal. Od problemov, do ljudi. Do takrat si morem pa še okrepit mišice na rokah, da jo bom lahko dvignla.

Tut to je 42. Ampak tokrat mi še posebej ni všeč.

see you soon.

 • Share/Bookmark
 

13 odgovorov na “614”

 1. Agarwaen  pravi:

  Hope he comes back..

 2. Nika Nika  pravi:

  He didn’t go very far… but still i consider it too far :)

 3. Agarwaen  pravi:

  So he [u]is[/u] coming back?

 4. Agarwaen  pravi:

  is

 5. Agarwaen  pravi:

  Crap … ne znam več :D

 6. Nika Nika  pravi:

  He never left. :) he just went home. like E.T. :)

 7. Agarwaen  pravi:

  hehe :)

 8. Nika Nika  pravi:

  it’s just… ful bl luštkan pa lep je od E.T.-ja, pa mi je zato še tok bl hudo kkr je blo unmu fantku za E.T.-jem hudo.

 9. Snowblind  pravi:

  Bonne chance.

 10. Nika Nika  pravi:

  Merci. J’en ai besoin.

 11. Alesh  pravi:

  Se nebi oglasil z razlogom, sicer smo pa ljudje kot kamnčki ki se kotalimo v potoku……
  A pa res življenje postane “trše” z razlogom, pa lepo zveni v tujem jeziku
  čaw

 12. cheap customized jerseys  pravi:

  I like it very much, thank you.

 13. asdsdsda  pravi:

  kaj bi se rada pogovarjala al kaj?

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !